Op Heemgaard

info voor werknemers

Verandering

Vaak begint het met een gevoel van gemis of leegte of een verlangen naar iets wat je nog geen naam kunt geven. Er zit een barst in je gewone leven. Het voldoet niet meer. 
Dit gevoel is lang niet altijd plezierig, maar toch is het de voorbode van iets nieuws. Zoals bloesem in het ijs.

Als je deze barst herkent en tijd neemt voor zelfonderzoek kun je tot verrassende inzichten komen die je leven opnieuw inhoud en zin geven. Dat kun je prima in je eentje doen, maar soms is het fijn om daarover met iemand te sparren die zonder oordeel naar je luistert. Elders op deze site vind je informatie over coaching als je zo iemand zoekt. Ik loop graag een stukje met je op.

Er is ook een andere optie: een tijdje meewerken op de tuin. Vooral als je laag in je energie zit of zelfs tegen uitputting aan, is dat een fijne manier om je oorspronkelijke jou en daarmee je vitaliteit terug te vinden.

Hoe dan?

Buiten zijn, op een ontspannen manier werken met je handen, omgeven door  bos, heidevelden, schaapskudden en Hollandse wolkenluchten doet iets met je. Samen een plek vormgeven waarin eetbare bloemen, eetbaar groen, kruiden, bijzondere groenten en oude graanrassen groeien geeft voldoening en plezier. 
Daarbij  bieden we je graag onze ondersteuning en steun aan en kijken we met je mee hoe jij op adem kunt komen en je balans kunt hervinden. 

De 1e stap

Klik op de knop en we hebben contact. Wij zoeken je op en vertellen je graag wat er mogelijk is. Welkom!