Persoonlijke coaching

Het is je duidelijk geworden, je kunt of wilt niet blijven doen wat je tot nu toe deed. Misschien word je in de komende reorganisatie toch ontslagen of ben je net hersteld van een burn-out. Of je voelt dat je misschien wat anders zou willen, maar kunt niet bedenken wat dat dan zou kunnen zijn. Kortom, je wilt je bezinnen op je loopbaan, zicht krijgen op je mogelijkheden en met iemand sparren.

Je voelt als leidinggevende aan dat de ontwikkelingen in de samenleving en in je organisatie vragen om een herijking van je visie. De gebruikelijke manier van werken is sleets geworden en je wilt onderzoeken hoe het anders kan. Je zoekt een klankbord.
 
Je hebt altijd prettig gewerkt, maar bent een beetje kwijt waar het je nou ook alweer om ging. Je loopt in de tredmolen die je zelf gecreƫerd hebt, maar weet niet zeker of je dat nog jaren vol gaat houden. Je denkt wat meer na over de vragen van het leven, je wilt je bezieling verfrissen en daar eens met iemand over praten.

Dit zijn concrete voorbeelden van vragen waarmee mensen me opzoeken. Vaak vergezeld door de behoefte aan diepgang, maar ook aan een praktische insteek. Beide bied ik je graag aan.